in

Doktorka tvrdi da je 30 minuta bila mrtva: “Videla sam svoje telo, a onda i OVO”


Njujorčanka Meri Nil (62) jedna je od onih doktorki koja je u 2020. godini bila inficirana koronavirusom.

Meri ga je uspešno pobedila, a kaže da nijednog trenutka nije bila uplašena za sebe jer je “znala” da neće umreti a evo i kako.

“Koronavirus? To nije bio trenutak da umrem. To sam znala jer sam se 1999. godine izvukla iz mrtvih i tada mi je rečeno šta će se dogoditi u budućnosti“. kaže Meri Nil u intervjuu za emisiju “Surviving death”.

Meri je davne 1999. godine išla sa porodicom u Čile gde je na odmoru jednog popodneva vozila kanu po reci.

Tada se prevrnula u čamcu i pala u vodu. Udarila je glavom u stenu i plutala je u vodi oko 20 minuta, dok je nisu izvukli na površinu.

“Bila sam mrtva 30 minuta. Lebdela sam iznad svog tela, a onda su došle nekakve pojave koje ljudi u svetu obično nazivaju anđelima, po mene. Ne znam šta je to bilo, ko je to bio, ali se sećam da sam se udaljavala od tela nagore. Napustila sam ovaj svet. Gore na nebu sam videla neke ljude iz prošlosti koji više nisu živi. Rekli su mi da ovo nije moje vreme da umrem, kao i da ću ako budem živela zdravo dočekati duboku starost”, kaže Nilova za CNN.

Tvrdi da se nije uplašila na početku susreta sa preminulima.

“Bila sam neverovatno mirna i spokojna. Svi su me gledali sa blaženim osmehom. Odozgo sam gledala kako me dole desetak minuta oživljavaju kolege koje su me izvukle na površinu. Bića su me onda iznenada vratila dole u telo i ja sam prodisala. To je bilo pre više od dve decenije, ali ja se svega sećam i danas”, rekla je Meri čija epizoda serijala “Surviving death” može da se pogleda ove zime i na Netflixu.

Izvor: alo.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Spasava „živu glavu“: Kinezi poludeli za sibirskom gljivom besmrtnosti

OPET PREDVIDELI BUDUĆNOST? Simpsonovi opet pogodili šta će se desiti