in ,

JEZIV SNIMAK SA GROBLjA: Teslin automobli snimio neobjašnjivu pojavu


KOMPANIJA Ilona Maska opremila je „Tesla“ automobile neobičnim karakteristikama – vozač može da iznenadi saputnike puštanjem zvuka kozjeg meketanja, kao i drugih zvukova kretanja, recimo galopa iz serijala „Monti Pajton i sveti gral“. Automobil je opremljen i specijalnom kamerom za nadzor koja je u videu koji sledi zabeležila neobjašnjivu pojavu.

Na društvenim mrežama pojavio se jezivi video-snimak koji prikazuje kako „Teslin“ monitor za nadzor vožnje otkriva ono što su mnogi korisnici nazivali duhom.

Snimak počinje u momentu kad se vozač prilazi groblju, gde nema žive duše. Međutim, sistem za nadzor pokazao je osobu s desne strane… koja se kretala. „Duh“ je stajao na ekranu i dok se automobil polako kretao napred, ali na vidiku nije bilo nikog.​Jedan korisnik interneta tvrdi da je sistem pogrešno zamenio cveće na groblju sa osobom koja drži cveće. Ali u tom slučajubi otkrio mnogo „duhova“, jer je groblje bilo puno buketa.Ova neobična pojava još uvek nije objašnjena.

Izvor: novosti.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NOVI SVETSKI POREDAK JE BLIZU Čuveni Bitkoin obuzima svet! Da li ćemo kroz neko vreme morati da zaboravimo na papirni novac?!

Ukrao auto pa pretio policijom, a razlog je neverovatan