in

ZAKON PRIVLAČENJA KOJI MORATE DA PROBATE! Šest načina da Univerzum čuje i ispuni sve VAŠE ŽELJE


Čovek je zbir sopstvenih misli. Potrebno je samo da se duhovno i emocionalno sjedinite sa sopstvenim pozitivnim željama i stvaralačka sila vaše podsvesti odmah će stupiti u akciju.

Kad intenzivno mislimo o nečemu, to postaje naš cilj, a na kraju i naša realnost. Moć podsvesti nije čarobni štapić, ali ima jak uticaj na naš život i može nam pomoći na putu do uspeha.

Da bi nam se neka želja ostvarila, moramo je jasno definisati, fokusirati se na nju i uložiti pozitivnu energiju. Kada usmerimo pažnju i pozitivnu energiju na tu želju, Univerzum će učiniti sve da nam se ona i ostvari.

Aktivirajte zakon privlačenja uz pomoć ovih 6 koraka:

1. Precizno definišite želju

2. Poverujte da vi to možete

Kada ste zamislili želju i poverovali da vi to možete da ostvarite, već ste na pola puta od cilja.

3. Nastojte da postignete svoj cilj

Želje se ne ispunjavaju preko noći, zato je neophodno da svakog dana napravite mali pomak ka vrhu. Malo, po malo i stići ćete gde ste naumili, samo nikako ne odustajte od zacrtanih snova. Kada ste uporni, sve sile ovog sveta će se udružiti i pomoći da ih ostvarite.

4. Verujte

Ako nema poverenja, neće biti ni uspeha. Stoga, samo treba da verujete i ne žurite. Sve ima svoje pravo vreme.

5. Mislite pozitivno 

Pozitivan stav je od izuzetne važnosti. Energija koju šaljete, vraća vam se istom merom. Ako pozitvno zračite, pozitivne stvari ćete i priviući u život. Sumnji, posesivnosti i negativnim mislima ovde nije mesto.

6. Očekujte odgovor

Kada naručite pošiljku i treba vam biti dostavljena putem pošte, očekujete da će biti isporučena. Nadalje, pripremate se za njen dolazak. Ako čekate nove cipele, napravićete mesta u svom ormariću za cipele. Takođe, napravite prostor u vašem životu za ono što ste naručili od svemira. Na primer, ako ste poželeli romantičnu vezu, nemojte sediti kod kuće. Univerzum ispunjava sve želje, ali samo ukoliko i mi sarađujemo sa njim.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

STAVITE OVO U NOVČANIK I PRIVUĆI ĆETE VELIKO BOGATSTVO! Evo o čemu se RADI

Odneli telo pokojnika u banku – razlog je bizaran