in ,

STAVITE OVO U NOVČANIK I PRIVUĆI ĆETE VELIKO BOGATSTVO! Evo o čemu se RADI


Ukoliko dom uredimo prema pravilima feng šuija privući ćemo dobru energiju, mir i blagostanje. Ovu drevnu kinesku veštinu koja korišćenjem energije stvara harmoniju sve više ljudi koristi, a da li ste znali da postoje određena pravila i kada je izbor novčanika u pitanju?

Najbolje je da odabrati novčanik pravougaonog oblika. Za skladištenje kovanog novca, bolje je izabrati torbicu pravougaonog oblika, ali se ne preporučuje da u isti novčanik stavljate papirne novčanice.

Izbegavajte novčanike u plavoj boji. Plava boja je simbol vode i ona bukvalno „ispira“ novac iz novčanika.

Obavezno ovo stavite u novčanik

Dobra energija privlači dobru energiju, pa u jednu od pregrada novčanika stavite papirić na kojem ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi, čak možda i ček koji ste sebi napisali na određenu sumu a nećete ga unovčiti, kao simbole privlačenja dobre energije.

Osim ova dva koraka ne bi bilo loše ni da ispratite i sledeća pravila za privlačenje novca:

1. Čišćenje

Izvadite sve iz novčanika, baš sve. Celog ga prebrišite vlažnom krpom od mikrofibera, kako biste ga očistili.

2. Sortirajte sve što ste našli unutra

Verovatno imate gomilu priznanica, računa ili papirića koji vam zapravo ne trebaju. Ako među njima ima onih koje morate da zadržite, mesto im nije u novčaniku već negde u kući gde držite druge papire vezane za finansije. Pobacajte sve istekle članske kartice, a brojeve sa vizit kartica prepišite u telefon.

Ne zaboravite gotovinu – novčanice lepo ispravite i potom poređajte. Koliko puta vam se desilo da preturate po novcu, jer ne znate gde je koja novčanica, ili od 20 dinara pomislite da je 100? Poređajte novčanice po vrednosti, od najmanje ka najvećoj, i neka uvek tako stoje. Ovo je prvi korak ka izbacivanju „haosa“ iz novčanika i mnogo će vam značiti.

3. Gde ga držati?

Sredili ste novčanik, spreman je da privlači dobru energiju i izobilje, sada ne bi bilo dobro da ga samo ubacite u tašnu prepunu haosa. Neka sređivanje tašne bude vaš sledeći korak.

Izvor: informer.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ŠOKANTAN TEST ČUVENOG PROFESORA NEUROLOGIJE! Otkrijte koliko je star vaš mozak i kako radi

ZAKON PRIVLAČENJA KOJI MORATE DA PROBATE! Šest načina da Univerzum čuje i ispuni sve VAŠE ŽELJE