in ,

MUŽ NAŠAO ŽENINU SLIKU OD PRE 20 GODINA! Kada je video JEDAN detalj nije mogao da dođe sebi od ŠOKA!


Bračni par u Kini saznao je da su se nesvesno sreli pre skoro 20 godina, zahvaljujući staroj fotografiji skrivenoj u porodičnom albumu. Je i njegova supruga Ksue, upoznali su se i zaljubili 2011. godine u Čengduu i imaju ćerke bliznkinje – ali su se njihovi putevi slučajno ukrstili u julu 2000. godine, kada su u isto vreme posetili Trg četvrtog maja u primorskom gradu Kingdao.

Kažu da je njihova veza bila „zapisana u zvezdama“, nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od pre 20 godina, kada se još nisu poznavali.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u beloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mestu.

– Kad sam video fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotkanje – rekao je za „Sina News“ i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Izvor: kurir.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Bil Gejts zastrašuje čovečanstvo, upozorava svet na novu pošast! Dolazi kovid-21

Ovih 9 predmeta u spavaćoj sobi donose SREĆU I USPEH!