in

SIMPSONOVI OPET PREDVIDELI BUDUĆNOST U epizodi od pre 21. godinu Lisa je bila obučena isto kao i Kamala Haris


Serija Simpsonovi emituje se još od davne 1989. godine i do sada su kroz brojne epizode imali brojna predviđanja koja su se godinama kasnije pokazala kao tačna

Slučajno ili ne, u epizodi pod nazivom „Bart u budućnosti“ (emitovana 2000.) scenaristi su predvideli dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika i kasnije Lisu Simpson koja preuzima dužnost kao prva žena predsednik SAD nakon finansijskog sloma.

Ono što je pažljivim posmatračima upalo u oči u ovoj epizodi jeste da se Lisa Simpson u seriji obukla isto kao i Kamala Haris na jučerašnjoj inauguraciji Džozefa Bajdena.

Kamala Haris, prva žena potpredsednik SAD, na sebi je imala ljubičasti sako, majicu, te bisernu ogrlicu i minđuše, a to je potpuno isto nosila i Lisa u spomenutoj epizodi.

Doduše, ljubičasta je boja koju Haris često nosi i to u spomen na Širli Čislom, prvu crnkinju koja je izabrana u Kongres, a koja se 1972. kandidovala i za predsednicu Amerike.

Bisere, Haris često nosi kao omaž svom sestrinstvu na Harvardu „Alpha Cappa Alpha“.

Sličnost evidentno postoji, a da li su Simpsonovi ipak znali ko će preuzeti mesto prve potpredsednice, ostaje nam samo da nagađamo.

Izvor: alo.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Da li ćemo zbog klimatskih promena početi da jedemo insekte?

„IMA SMISLA RAZVITI VAKCINU ZA PSE I MAČKE“ I kućni ljubimci moraju se vakcinisati protiv korone – spremite novčanike!