in

ANA OPLELA PO MAJI „Odvratna je! Pljuje me, a kopira, ja sam šokirana“


Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi, a ona je iskoristila priliku pa je danas pred kamerama žestoko oplela po Maji Marinković.

Planiraju da se ostvare kao roditelji, ali „sve u svoje vreme“.

– Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan datum nemamo pojma… Kad se desi, desiće se, bićete obavešteni – rekla je Ana.

Otkako se u Belu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje nje i Ane Korać. Naime, i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

– Kada je ona ušla, šokirana sam bila… Toliko nekog da kopiraš… Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam… Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još odvratnija – bez dlake na jeziku rekla je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David – naročito njenim eksplicitnim snimcima u „Zadruzi“.

– Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona… Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav seks – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu – rekao je David u emisiji „Premijera“.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

KAKO SE ZAŠTITITI OD OTROVA! 4 jednostavne metode uklanjanja pesticida sa voća

DOKTOR KOJI JE SVE ŠOKIRAO: Nije se kupao pet godina, ali je primetio ovo