in

PROČISTITE ORGANIZAM I NE BOJTE SE BOLESTI Za brzi detoks, ne postoji bolje sredstvo od „mršave vode“


Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan pravite novu količinu

Sve što vam je potrebno za brzi detoks je „mršava voda“ koja se sastoji od jednog litra obične vode, jednog krastavca i jednog limuna.

Priprema: Operite i iseckajte krastavac na tanke kružiće (ne skidajte koru), limun dobro operite i sok iscedite pa sve to dodajte u 1 litar hladne vode.

Pustite neka se voda obogaćena limunom i krastavcem dobro ohladi u frižideru i u toku dana polako ispijajte ovo osvežavajuće piće.

Krastavac je poznat kako prirodni čistač organizma. Sadrži značajne količine kalijuma, minerala koji je odgovoran za uspostavljanje ravnoteže soli u organizmu. Takođe, sadrži vlakna, što dovodi do boljeg varenja i sprečavanja zatvora.

Limun stimuliše rad jetre i podstiče detoksikaciju organizma. On je bazna namirnica i stoga je veoma dobar pri uspostavljanju ravnoteže organizma. Visok stepen C vitamina, kako u limunu tako i u krastavcu, stvoriće dobru podlogu za jačanje imuniteta.

Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan pravite novu količinu. Ukoliko ste žedni, pijte i drugu vodu, ali je važno da mršava voda bude potrošena u toku dana. Ovaj tretman ponavljajte koliko god puta hoćete, ali je zdravo barem jednom nedeljno da napravite mršavu vodu i ispijete je.

U koliko sprovodite detoksikaciju jednom nedeljno, važno je da se trudite da taj dan jedete samo sveže voće i sveže povrće koje nije termički obrađeno.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

OPET PREDVIDELI BUDUĆNOST? Simpsonovi opet pogodili šta će se desiti

TLO SE NE SMIRUJE: Otvorio se krater dubok 20 metara, koji je progutao nekoliko automobila